Książek w koszyku: (0)
Wartość zamówienia: 0,00 zł
Zobacz koszyk | Złóż zamówienie
kontakt telefoniczny -
792 684 177
e-mail – ksiegarnia@oczytani.pl
Katalog » Dla dzieci i młodzieży » Albumy, atlasy, encyklopedie
Możesz złożyć zamówienie bez rejestracji - Logowanie | Rejestracja

Albumy (19)
Hobby (11)
Komiks (25)
Kulinaria (24)
- angielski (2)
- francuski (0)
- hiszpański (0)
- inne (0)
- niemiecki (1)
- rosyjski (1)
- włoski (0)
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości


Teatr / DAMIDOS
Dostępność: do 48 h (dni robocze + dostawa)

Stan: Dostępny (2)


Wydawnictwo: DAMIDOS
Autor
ISBN
9788378552307
Liczba stron
31
Oprawa
Twarda
Format
21 x 29 cm
Rok wydania
2015

Waga : 0.409 kg sprawdź koszt wysyłki


Cena rynkowa 19,99
tania książka 9,25 zł


Ilość
Skąd się wziął teatr? Czym się zajmuje reżyser? Jakie wyróżniamy widowiska teatralne? Gdzie odbywają się spektakle? Czy teatr bez warstwy słownej jest możliwy? Wszystkiego dowiesz się z tej książki. Oprócz mnóstwa ciekawostek i zdjęć znajdziesz w niej informacje, które są nie tylko interesujące, ale również przydatne.
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Wszechstronny przewodnik do odkrywania przyrody dla całej rodziny.
Michel Moran
Pierwsza książka Michela Morana – znakomitego kucharza, pasjonata gotowania i jurora „MasterChefa”.Doświadczony restaurator, mistrz kuchni francuskiej po raz pierwszy zdradza przepisy na swoje najlepsze dania. Autor – Hiszpan z pochodzenia, Francuz z urodzenia, teraz mieszkający w Polsce: Zaraża pasją, przyciąga temperamentem, chętnie dzieli się doświadczeniami.
Izabela Jesołowska
Przetwory, marynaty, dżemy - Przetwory to letnie i jesienne skarby, których smak i aromat docenia się zwłaszcza zimą. Na czołowym miejscu wśród przetworów w tradycyjnej domowej spiżarni znajdują się dżemy, konfitury i marmolady, a także marynaty wytwarzane zarówno z owoców, jak i warzyw: gruszek, śliwek, ogórków, dyni czy grzybów.
Izabela Jesołowska
Potrawy z ryb - Potrawy z ryb charakteryzują się bogactwem smaków i niezliczonymi sposobami ich przyrządzania. Największe walory smakowe i odżywcze mają ryby świeże: bałtyckie dorsze, śledzie i łososie, oraz hodowlane: karpie i pstrągi. Z łatwością można przyrządzić z nich wiele smacznych i prostych dań.
Izabela Jesołowska
Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie. Przepisy tradycyjne i współczesne. Pięknie aranżowane fotografie potraw.

Teatr / DAMIDOS - Tania książka
Masz pytania ?
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Twoje pytanie:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator

iii

Opinie sklepu Oczytani.pl



Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



© OCZYTANI.pl Tania książka . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. Oprogramowanie KQS.store